Colon Szekció 26. Tudományos Ülése 2022. május 6-7 Székesfehér

A Colon Szekció 26. Tudományos Ülését 2022. május 6-7-én, Székesfehérváron ismét jelenléti kongresszusként szervezzük.

Kedves Barátaink!

Kedves Kollégáink!

 

A Colon Szekció 26. Tudományos Ülését 2022. május 6-7-én, Székesfehérváron ismét jelenléti kongresszusként szervezzük. A legutóbbi találkozásunk óta eltelt hónapok embert próbáló időszak volt mindannyiunk számára, melyet magunk mögött hagyva bízunk abban, hogy a Tudományos Ülés idei évre tervezett programja nemcsak szakmai szempontból jelent feltöltődést, hanem a találkozás és a baráti beszélgetések kikapcsolódást is nyújtanak majd a résztvevők számára. A tavalyi rendezvény tematikájának sikerét alapul véve, idén is lehetőséget nyújtunk a saját tapasztalatok ismertetésére, ezért kiemelten várjuk saját érdekes esetek bemutatását a gyulladásos bélbetegek biztonságos gondozása különböző élethelyzetekben és a vastagbélrákszűrés szempontjai speciális betegcsoportban témakörökben.

A kongresszusi kedvezményes regisztráció határideje: 2022. március 6.

A szabadon bejelentett előadások absztrakt beadásának határideje: 2022. április 6.

 

A Magyar Bélbetegekért Alapítvány kuratóriuma a korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdeti az Újszászy László díjat. Az elismerést a Colon Szekció 2022. évi Tudományos Ülésén előadott, az üléselnökök szavazatai alapján a legjobbnak értékelt szabadon bejelentett előadásért ajánlja fel. A díjazott a Colon Szekció 2023. évi Tudományos Ülésre teljes körű részvételi lehetőséget kap. A Tudományos Üléshez kapcsoltan 2022. május 5-én ismét megrendezésre kerül az IBD Masterclass, mely a gyulladásos bélbetegségek gyakorlat orientált továbbképzésére ad lehetőséget fiatal, az IBD iskolán korábban már részt vett fiatal kollégák részére.

A Tudományos Ülés programja és technikai részletei a https://www.remedicon.hu/316/mgt-colon-szekcio-tudomanyos-ulese linken lesz rövidesen elérhető, itt lehet majd jelentkezni a konferenciára és az IBD Masterclassba is! A rendezvényt Prof. Dr. Izbéki Ferenc szervezi a Remedicon Kft. segítségével (Dr. Czékus Gábor ügyvezető igazgató: info@remedicon.hu)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Székesfehérváron!

MGT Colon Szekció

Könyvtár, friss feltöltések:
Videók
IBD Világnap 2016 Szeged
IBD Világnap 2016 Szeged
Videó hossza: 0:00
Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben elsőkézből
szeretne értesülni híreinkről valamint
eseményeinkről kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével iratkozzon fel
hírlevelünkre!

© 2015 - 2023 MGT Colon - Minden jog fenntartva
Készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
fancy