Időpontváltozás! 25. évfordulón jubileumi Tudományos Ülésre készülünk

Időpontváltozás! 25. évfordulón jubileumi Tudományos Ülésre készülünk

Kedves Barátaink!

Kedves Kollégáink!

 

A Colon Szekció 25. Jubileumi Tudományos Ülését 2021. szeptember 10-11-én, Hajdúszoboszlón jelenléti kongresszusként tervezzük megtartani. Nagyon várjuk, hogy végre személyesen találkozzunk, már nagyon jó lesz „élőben” megbeszélni, hogy mi történt az elmúlt másfél év alatt és megvitatni az aktuális szakmai kérdéseket. Reméljük méltóképpen meg tudjuk ünnepelni a Szekció megalakulásának 25 éves évfordulóját! Ehhez feltétlenül szükségünk van a saját tapasztalatok ismertetésére, ezért kiemelten várjuk saját érdekes esetek bemutatását:

  • alsó tápcsatornai vérzésekről és
  • diagnosztikai vagy kezelési problémát okozó, tápcsatornai tünetekkel járó koronavírusos betegekről!

A Magyar Bélbetegekért Alapítvány kuratóriuma a korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdeti az Újszászy László díjat. Az elismerést a Colon Szekció 2021. évi Tudományos Ülésén előadott, az üléselnökök szavazatai alapján a legjobbnak értékelt szabadon bejelentett előadásért ajánlja fel. A díjazott a Colon Szekció 2022. évi Tudományos Ülésre tejes körű részvételi lehetőséget kap.

A Tudományos Üléshez kapcsoltan 2021. szeptember 9-én ismét megrendezésre kerül az IBD Iskola. A képzésen fiatal kollégáknak nyílik lehetősége a gyulladásos bélbetegségek diagnosztikájával és kezelésével kapcsolatos aktuális tudnivalók megszerzésére.

A kongresszusi kedvezményes regisztráció, IBD iskola és a szabadon bejelentett előadások absztrakt beadásának határideje: 2021. június 18.

A Tudományos Ülés programja és technikai részletei a http://colonszekcio.zebdesign.hu linken elérhető, itt lehet jelentkezni a konferenciára és az IBD Iskolába is! A rendezvényt a Szerviz Iroda szervezi (Ócsai Ágnes ügyvezető: a.ocsai@szerviziroda.hu)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Hajdúszoboszlón!

MGT Colon Szekció

Könyvtár, friss feltöltések:
Videók
IBD Világnap 2016 Szeged
IBD Világnap 2016 Szeged
Videó hossza: 0:00
Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben elsőkézből
szeretne értesülni híreinkről valamint
eseményeinkről kérjük, hogy az alábbi mezők kitöltésével iratkozzon fel
hírlevelünkre!

© 2015 - 2023 MGT Colon - Minden jog fenntartva
Készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
fancy